products

De draagbare Aangepaste Grootte van de Machineφ55 x 370mm Afmetingen van Brinell Testende

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TMTeck
Modelnummer: HBX-0.5
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Houten kist
Levertijd: 6-10 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 10PCS/Two weken
Gedetailleerde informatie
Het meten van Waaier: 100-400HBS Effectcapaciteit: 4.9J
Dimensies: Φ55 x 370mm Gewicht: ong. 3.3kg
Hoog licht:

brinell hardness machine

,

brinell hardness test equipment


Productomschrijving

MODEL HBX-0,5 DRAAGBAAR BRINELL HARDHEIDSmeetapparaat

Specificatie:
Het kan worden gebruikt om de Brinell-hardheid van ijzerhoudende metalen met elastische modulus te bepalen benaderend aan 2×100-MPa. Het is vooral geschikt om de hardheid van zware delen ter plekke te bepalen.

 

Eigenschap:
Klein volume, geschikt voor het dragen, gemakkelijke verrichting

De precisie is met GB/T 231,2, ISO 6506-2 en ASTM E10 in overeenstemming

 

DetailedSpecifications:
Het meten van waaier: 100-400HBS

Effectcapaciteit: 4.9J

Afmetingen: Φ55 x 370mm

Gewicht: ong. 3.3kg

 

Standaardtoebehoren:

Draagbare Brinell standaardiseerde blok: 1 PC.

20X lezenmicroscoop: 1 PC

 

Productielijn

 

 

Wij waarborgen om u prima kwaliteitsproducten van originele fabriek productie en verpakking te voorzien. Wij voldoen strikt aan de vereisten van professionele normen, worden de gehele processen beheerd en met normalisatie gecontroleerd om de hoogte te verzekeren - kwaliteit van producten.

 

Om het even welke vragen over de kwaliteit, kunnen wij u van product broncertificaat, voor speciale behoeften van klanten voorzien, kunnen wij een uitvoerige laboratoriumtests uitvoeren.

 

Werk met kwaliteit en de technische instelling van het supervisiegezag samen, gebruiken wij de meest geavanceerde en efficiënte het testen instrumenten, hebben alle producten door strenge beproevingsprocedures overgegaan om productstabiliteit en verenigbaarheid te verzekeren. Wij hebben de wetenschappelijke en strenge procedures van de kwaliteitscontroletest, overeenkomstig alle relevante nationale en internationale de industrienormen.

 

OEM/ODM

 

 

Volgens verschillende de industrieën en van de klant speciale vereisten, kunnen wij de aangepaste diensten van professionele de vraaganalyse en functie van innovatief ontwerp voorzien om aan uw speciale behoeften te voldoen. TMTeck als NDT de commissieleden van de de industrienormalisatie, neemt actief aan de formulering van de industrienormen, revisie en het relevante de industrienormen opstellen deel. het leveren van gepaste bijdragen voor ontwikkeling van de NDT industrie. Momenteel, TMTeck-zijn de producten geadviseerd merk voor nationale testcommissie en nationale speciale de inspecteur van het onderzoekssysteem opleiding geworden, is het wijd gebruikt in productie, productie, kwaliteitscontroleprocédé van thermisch, drukvat, luchtvaart, ruimtevaart, stroom, aardolie, chemisch product, pijpleiding, de militaire industrie, de kernindustrie, schip, auto, metallurgie, staalstructuur, spoorweg, universiteit, gespeeld een belangrijke rol in het bevorderen van de snelle ontwikkeling van NDT technologie en de kwaliteit van industrieproducten, verzekert het veiligheidswerk van industriële productie en vermindert het risico van trade.TMTeck kan de instrumenten als klantenneeds.do OEM /ODM dienst maken.

Contactgegevens
WEI

Telefoonnummer : 0086-13911515082

WhatsApp : +008613911515082