products

KABEL VOOR DIKTEmaat 45MG LCB-74-6 OLYMPUS LCB-74-6

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TMTeck
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: karton
Levertijd: 1-3 het werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 100PCS/One week
Gedetailleerde informatie
Kabeltype: Kabel Lengte: 6ft
Type: Al soort Materiaal: RG174
Hoog licht:

tmteck ultrasone kabel

,

6ft utkabel

,

6ft ultrasone kabel


Productomschrijving

KABEL VOOR DIKTEmaat 45MG LCB-74-6 OLYMPUS LCB-74-6

KABEL VOOR DIKTEmaat 45MG LCB-74-6 OLYMPUS LCB-74-6 0KABEL VOOR DIKTEmaat 45MG LCB-74-6 OLYMPUS LCB-74-6 1KABEL VOOR DIKTEmaat 45MG LCB-74-6 OLYMPUS LCB-74-6 2KABEL VOOR DIKTEmaat 45MG LCB-74-6 OLYMPUS LCB-74-6 3

Wij zijn de originele fabrikant van NDT materiaal.

Ons doel: Professionele, Snelle, Veilige andHighkwaliteit en redelijke prijs

 

Wij voorzien alle punten op onze website van 2 jaar garantie en de onbeperkte technische dienst.

 

 

Onze Dienst

 

1. Het product van ons bedrijf kan kosteloos binnen van twee jaar worden hersteld. Ook de reparatie van het gehele leven van produc.

 

2. Als het product de vraag binnen de waarborgperiode (behalve niet-reparatietoebehoren) is, te sturen gelieve het product voor reparatie door recht van waarborgkaart terug. Als de datum van de productschade achterstallig is, zal ons bedrijf voor reparatie laden.

 

3. Als het product onderworpen is geweest aan misbruik, ongeval, wijziging, wijziging, het knoeien, neligence, misbruik, of hersteld of door iedereen niet erkend onderhouden om dergelijke dienst terug te geven, of had niet de waarborgkaart, zal ons bedrijf niet voor reparatie verantwoordelijk zijn.

 

4. De gebruiker zou deze kaart moeten invullen en terug naar het bedrijf verzenden dat het product, anders kocht, het product kan niet kosteloos worden hersteld.

 

 

 

Productielijn

 

 

Wij waarborgen om u prima kwaliteitsproducten van originele fabriek productie en verpakking te voorzien. Wij voldoen strikt aan de vereisten van professionele normen, worden de gehele processen beheerd en met normalisatie gecontroleerd om de hoogte te verzekeren - kwaliteit van producten.

 

Om het even welke vragen over de kwaliteit, kunnen wij u van product broncertificaat, voor speciale behoeften van klanten voorzien, kunnen wij een uitvoerige laboratoriumtests uitvoeren.

 

Werk met kwaliteit en de technische instelling van het supervisiegezag samen, gebruiken wij de meest geavanceerde en efficiënte het testen instrumenten, hebben alle producten door strenge beproevingsprocedures overgegaan om productstabiliteit en verenigbaarheid te verzekeren. Wij hebben de wetenschappelijke en strenge procedures van de kwaliteitscontroletest, overeenkomstig alle relevante nationale en internationale de industrienormen.

 

 

Contactgegevens
tina

Telefoonnummer : +8613911515082

WhatsApp : +008613911515082