Bericht versturen
aboutus

TMTeck Instrument Co., Ltd

TMTeck Instrument Co., Ltd TMTeck Instrument Co., Ltd TMTeck Instrument Co., Ltd TMTeck Instrument Co., Ltd TMTeck Instrument Co., Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: TMTeck
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 5000000-8000000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Co. van het TMTeckinstrument, Ltd (hierna: TMTeck) is belangrijke NDT fabrikanten en leveranciers in Peking China en verstrekt innovatieve technologieën en uitvoerige bekwaamheid aan voordeelklanten in heel wat landen rond de wereld. Tot nu, is TMTeck actief op het gebied van technology-driven inspectieoplossingen geweest die productiviteit, kwaliteit en veiligheid leveren.

Begon van de Ultrasone Omvormers en de Maat van de Deklaagdikte, nu TMTeck heeft meer dan 10 reeksen van het testen van instrumenten, met inbegrip van Ultrasone Gebrekdetector ontwikkeld, Met een laag bedekkend Diktemaat, Hardheidsmeetapparaten, Ultrasone Diktemaat, hun toebehoren en andere NDT instrumenten. Deze producten worden wijd gebruikt in de analyse van materialen die onze klanten toelaten om hun kritieke processen en toepassingen te controleren te beheersen en te bevestigen, ook hebben onze goederen Ce-certificaten.

TMTeck is geëngageerd aan het behoud van vennootschap op lange termijn met onze cliënten door de onvergelijkelijke diensten, technologieraad en hulp te bieden. Wij ontwerpen en produceren een brede waaier van hoge prestatiesndt materiaal en toebehoren. Met onze voortdurende nadruk op klantennadruk en globaal concurrentievermogen, is TMTeck altijd één van de hoogste rij van de bedrijven geweest van wereldklasse wanneer het over het leiden in NDT materiaal komt. En wij ontwikkelen nieuwe reeksproducten volgens de marktvraag. Wij kunnen goede waarborg voor onze klanten aanbieden.

Fabriek

CHINA TMTeck Instrument Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

CHINA TMTeck Instrument Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Klantenbezoek

CHINA TMTeck Instrument Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

Geschiedenis

2007, TMTeck Manufacturing Limited werd opgericht, ons eerste soort product gelanceerde met succes reeks van de maat van de deklaagdikte
2008, reeks van ultrasone gebrekdetector komt uit, genietend van hoge reputatie in Europese en Amerikaanse landen.
2009, de Hardheidsmeetapparaat van reeksleeb komt met succes aan markt, sterk reated de markt.
2010, ons van het bedrijftmteck van Peking het Instrumentenco., Ltd werd opgericht.
2011, het vlaggeschipproduct --De ultrasone met succes ontwikkelde Diktemaat, drijft de prestaties meer dan één miljoen
2014, ontwikkelde met succes de technologie om allerlei ultrasone sondes te maken die aan de behoeften van de instrumenten van GE kunnen voldoen, van OLYMPUS en van andere westelijke landen.
2015, de aantrekkelijkste producten - van de het Aftastentm281 reeks van A & B-komt de Ultrasone de Diktemaat uit .spoken hoog uit de klanten.
2016, onze fabriek Bewogen nieuwe industriezone, fabrieksworkshop is 300m ², zeer gestegen productiecapaciteit

2017, ging het nieuwe externe sensortype Ruwheidsmeetapparaat TMR360 met succes de markt in en genoot van grote reputatie in deze industrie.
2018, om aan de behoeften van Noordamerikaanse klanten te voldoen, ontwikkelden wij afneembare de reekssondes van dubbel-kristalda en andere samengestelde kristalomvormers, die hogere gevoeligheid dan GE hebben.
2019, zijn wij geëngageerd aan het onderzoek en de ontwikkeling van het gebrekdetectors van de wervelstroomlas, en zullen spoedig de industrie-leidende volledig-digitale detectors lanceren van het wervelstroomgebrek die volgzaam met de EU-normen en1711-2000 en nationale normen GB/T26954-2011
 

Dienst

1. Het product van ons bedrijf kan kosteloos binnen van twee jaar worden hersteld. Ook de reparatie van het gehele leven van produc.

2. Als het product de vraag binnen de waarborgperiode (behalve niet-reparatietoebehoren) is, te sturen gelieve het product voor reparatie door recht van waarborgkaart terug. Als de datum van de productschade achterstallig is, zal ons bedrijf voor reparatie laden.

3. Als het product onderworpen is geweest aan misbruik, ongeval, wijziging, wijziging, het knoeien, neligence, misbruik, of hersteld of door iedereen niet erkend onderhouden om dergelijke dienst terug te geven, of had niet de waarborgkaart, zal ons bedrijf niet voor reparatie verantwoordelijk zijn.

4. De gebruiker zou deze kaart moeten invullen en terug naar het bedrijf verzenden dat het product, anders kocht, het product kan niet kosteloos worden hersteld.

Ons Team

CHINA TMTeck Instrument Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

CHINA TMTeck Instrument Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

CHINA TMTeck Instrument Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

CHINA TMTeck Instrument Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

Contactgegevens