Bericht versturen
aboutus
lopende band

Wij waarborgen om u prima kwaliteitsproducten van originele fabriek productie en verpakking te voorzien. Wij voldoen strikt aan de vereisten van professionele normen, worden de gehele processen beheerd en met normalisatie gecontroleerd om de hoogte te verzekeren - kwaliteit van producten.

Om het even welke vragen over de kwaliteit, kunnen wij u van product broncertificaat, voor speciale behoeften van klanten voorzien, kunnen wij een uitvoerige laboratoriumtests uitvoeren.

Werk met kwaliteit en de technische instelling van het supervisiegezag samen, gebruiken wij de meest geavanceerde en efficiënte het testen instrumenten, hebben alle producten door strenge beproevingsprocedures overgegaan om productstabiliteit en verenigbaarheid te verzekeren. Wij hebben de wetenschappelijke en strenge procedures van de kwaliteitscontroletest, overeenkomstig alle relevante nationale en internationale de industrienormen.

TMTeck Instrument Co., Ltd fabriek productielijn 0

TMTeck Instrument Co., Ltd fabriek productielijn 1

TMTeck Instrument Co., Ltd fabriek productielijn 2

TMTeck Instrument Co., Ltd fabriek productielijn 3

TMTeck Instrument Co., Ltd fabriek productielijn 4

TMTeck Instrument Co., Ltd fabriek productielijn 5

TMTeck Instrument Co., Ltd fabriek productielijn 6

 

 

OEM / ODM

Volgens verschillende de industrieën en van de klant speciale vereisten, kunnen wij de aangepaste diensten van professionele de vraaganalyse en functie van innovatief ontwerp voorzien om aan uw speciale behoeften te voldoen. TMTeck als NDT de commissieleden van de de industrienormalisatie, neemt actief aan de formulering van de industrienormen, revisie en het relevante de industrienormen opstellen deel. het leveren van gepaste bijdragen voor ontwikkeling van de NDT industrie. Momenteel, TMTeck-zijn de producten geadviseerd merk voor nationale testcommissie en nationale speciale de inspecteur van het onderzoekssysteem opleiding geworden, is het wijd gebruikt in productie, productie, kwaliteitscontroleprocédé van thermisch, drukvat, luchtvaart, ruimtevaart, stroom, aardolie, chemisch product, pijpleiding, de militaire industrie, de kernindustrie, schip, auto, metallurgie, staalstructuur, spoorweg, universiteit, gespeeld een belangrijke rol in het bevorderen van de snelle ontwikkeling van NDT technologie en de kwaliteit van industrieproducten, verzekert het veiligheidswerk van industriële productie en vermindert het risico van trade.TMTeck kan de instrumenten als klantenneeds.do OEM /ODM dienst maken.

TMTeck Instrument Co., Ltd fabriek productielijn 0

TMTeck Instrument Co., Ltd fabriek productielijn 1

TMTeck Instrument Co., Ltd fabriek productielijn 2

TMTeck Instrument Co., Ltd fabriek productielijn 3

 

R & D

TMTeck heeft perfecte productietechnologie, volledige testende manieren en sterk R&D-vermogen. Van NDT draagbaar instrument aan groot automatisch opsporingssysteem, heeft TMTeck intellectuele-eigendomsrechten, uitvindingsoctrooien en softwareauteursrechten in handen. De producten werden toegekend de titel van onafhankelijke innovatieproducten. TMTeck gebruikt wetenschappelijke normen om het productieproces, van R&D aan productie te beheren, zijn alle producten volledig overeenkomstig ISO9001, zullen elk component en instrument strikte onderzoeken en tests overgaan alvorens en levering, instrument die volledig overeenkomstig standaardproces en specificatie de kwaliteit van het product zal moeten verzekeren assembleren de zuiveren. De kwaliteit en de prestaties van TMTeck-producten hebben het de industrie belangrijke niveau bereikt. De TMTeckproducten hadden vele belangrijke professionele certificatie zoals de EU-de certificatie van Ce, het Russische GOST certificaat, volledig overeenkomstig de internationale relevante de industrienormen overgegaan.

TMTeck Instrument Co., Ltd fabriek productielijn 0

TMTeck Instrument Co., Ltd fabriek productielijn 1

Contactgegevens