products

de proefbank/het Werkende Platform van het meetapparaat van de oppervlakteruwheid geschikt voor TMR200, TR200, TOMORROW360 kan Regelbare Hoogte 200mm

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TMTeck
Certificering: CE、ISO9001
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: karton
Levertijd: 3-5 het werkdag
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 30PCS/Two weken
Gedetailleerde informatie
Naam: Het Meetapparaat van de oppervlakteruwheid Regelbare hoogte: 200mm
Grootte: Aangepast Embleem: Aangepast
Geschikt: TMR200, TR200, TOMORROW360-het meetapparaat van de oppervlakteruwheid Materiaal: Plastiek en Staal
Hoog licht:

het instrument van de oppervlakteruwheid

,

oppervlakteruwheid het testen machine


Productomschrijving

A1520 - het Werkende platform van het Metaalsubstraat, regelbare hoogte 200mm geschikt voor de ruwheidsmeetapparaat van TMR200, van TR200 en TMR360-

 

 

Met flexibele en stabiele verrichting en bredere toepassingswaaier. De ruwheid van complexe vormen kan ook worden gemeten. De metingstribune laat de aanpassing van de positie van naald nauwkeuriger te zijn en meting toe om stabieler te zijn. Als Ra-de waarde van gemeten oppervlakte vrij laag is, wordt het Gebruiken van metingsplatform geadviseerd.

de proefbank/het Werkende Platform van het meetapparaat van de oppervlakteruwheid geschikt voor TMR200, TR200, TOMORROW360 kan Regelbare Hoogte 200mm 0

 

 

 

Productielijn

 

 

Wij waarborgen om u prima kwaliteitsproducten van originele fabriek productie en verpakking te voorzien. Wij voldoen strikt aan de vereisten van professionele normen, worden de gehele processen beheerd en met normalisatie gecontroleerd om de hoogte te verzekeren - kwaliteit van producten.

 

Om het even welke vragen over de kwaliteit, kunnen wij u van product broncertificaat, voor speciale behoeften van klanten voorzien, kunnen wij een uitvoerige laboratoriumtests uitvoeren.

 

Werk met kwaliteit en de technische instelling van het supervisiegezag samen, gebruiken wij de meest geavanceerde en efficiënte het testen instrumenten, hebben alle producten door strenge beproevingsprocedures overgegaan om productstabiliteit en verenigbaarheid te verzekeren. Wij hebben de wetenschappelijke en strenge procedures van de kwaliteitscontroletest, overeenkomstig alle relevante nationale en internationale de industrienormen.

 

OEM/ODM

 

 

Volgens verschillende de industrieën en van de klant speciale vereisten, kunnen wij de aangepaste diensten van professionele de vraaganalyse en functie van innovatief ontwerp voorzien om aan uw speciale behoeften te voldoen. TMTeck als NDT de commissieleden van de de industrienormalisatie, neemt actief aan de formulering van de industrienormen, revisie en het relevante de industrienormen opstellen deel. het leveren van gepaste bijdragen voor ontwikkeling van de NDT industrie. Momenteel, TMTeck-zijn de producten geadviseerd merk voor nationale testcommissie en nationale speciale de inspecteur van het onderzoekssysteem opleiding geworden, is het wijd gebruikt in productie, productie, kwaliteitscontroleprocédé van thermisch, drukvat, luchtvaart, ruimtevaart, stroom, aardolie, chemisch product, pijpleiding, de militaire industrie, de kernindustrie, schip, auto, metallurgie, staalstructuur, spoorweg, universiteit, gespeeld een belangrijke rol in het bevorderen van de snelle ontwikkeling van NDT technologie en de kwaliteit van industrieproducten, verzekert het veiligheidswerk van industriële productie en vermindert het risico van trade.TMTeck kan de instrumenten als klantenneeds.do OEM /ODM dienst maken.

 

R&D

 

TMTeck heeft perfecte productietechnologie, volledige testende manieren en sterk R&D-vermogen. Van NDT draagbaar instrument aan groot automatisch opsporingssysteem, heeft TMTeck intellectuele-eigendomsrechten, uitvindingsoctrooien en softwareauteursrechten in handen. De producten werden toegekend de titel van onafhankelijke innovatieproducten. TMTeck gebruikt wetenschappelijke normen om het productieproces, van R&D aan productie te beheren, zijn alle producten volledig overeenkomstig ISO9001, zullen elk component en instrument strikte onderzoeken en tests overgaan alvorens en levering, instrument die volledig overeenkomstig standaardproces en specificatie de kwaliteit van het product zal moeten verzekeren assembleren de zuiveren. De kwaliteit en de prestaties van TMTeck-producten hebben het de industrie belangrijke niveau bereikt. De TMTeckproducten hadden vele belangrijke professionele certificatie zoals de EU-de certificatie van Ce, het Russische GOST certificaat, volledig overeenkomstig de internationale relevante de industrienormen overgegaan.

 

Contactgegevens
tina

Telefoonnummer : +8613911515082

WhatsApp : +8613911515082