Bericht versturen
products

2um de Ruwheidsmeetapparaat van de nauwkeurigheids Digitaal Draagbaar Oppervlakte

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TMTeck
Certificering: CE、ISO9001
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Karton
Levertijd: 3-5 het werkdag
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 30PCS/Two weken
Gedetailleerde informatie
Nauwkeurigheid: ±2µm Verrichtingstemperatuur: 0~+40
Garantie: 2 jaar Voeding: 1.5V-de cel van de zilveren-zinkknoop (SR44×1pc)
Verrichtingsvochtigheid: =80% Resolutie: 0.001mm
Hoog licht:

het digitale draagbare meetapparaat van de oppervlakteruwheid

,

2um de ruwheidsmeetapparaat van de nauwkeurigheids draagbaar oppervlakte

,

het draagbare digitale meetapparaat van de oppervlakteruwheid


Productomschrijving

Ruwheidscomparateur (30 PCs/reeks) van ruwheidsmeetapparaat

 

Ruwheidscomparateur (30 PCs/reeks)
Deze reeks bevat normen van de zes belangrijkste het machinaal bewerken methodes in de overwegende waarden van „aa“. Deze duiken ruwheid op worden gebruikt om de graad van de oppervlakte te vergelijken en te bepalen eindigen door vergelijkingsmethode en oogschatting of vergrootglas. De blokken van oppervlakte ruwe contast wordt gemaakt van 45 super carborstaal behalve GCr15 die aan plat omwikkelend het steekproefblok gebruikt. Alle 30 speciments zijn gekalibreerd in u ' aa (Rekenkundig Gemiddelde) en in metrisch equivalenten um Ra.
2um de Ruwheidsmeetapparaat van de nauwkeurigheids Digitaal Draagbaar Oppervlakte 0

Ongeveer de V.S.

 

Co. van het TMTeckinstrument, Ltd (hierna: TMTeck) is belangrijke NDT fabrikanten en leveranciers in Peking China en verstrekt innovatieve technologieën en uitvoerige bekwaamheid aan voordeelklanten in heel wat landen rond de wereld. Tot nu, is TMTeck actief op het gebied van technology-driven inspectieoplossingen geweest die productiviteit, kwaliteit en veiligheid leveren.

 

Begon van de Ultrasone Omvormers en de Maat van de Deklaagdikte, nu TMTeck heeft meer dan 10 reeksen van het testen van instrumenten, met inbegrip van Ultrasone Gebrekdetector ontwikkeld, Met een laag bedekkend Diktemaat, Hardheidsmeetapparaten, Ultrasone Diktemaat, hun toebehoren en andere NDT instrumenten. Deze producten worden wijd gebruikt in de analyse van materialen die onze klanten toelaten om hun kritieke processen en toepassingen te controleren te beheersen en te bevestigen, ook hebben onze goederen Ce-certificaten.

 

TMTeck is geëngageerd aan het behoud van vennootschap op lange termijn met onze cliënten door de onvergelijkelijke diensten, technologieraad en hulp te bieden. Wij ontwerpen en produceren een brede waaier van hoge prestatiesndt materiaal en toebehoren. Met onze voortdurende nadruk op klantennadruk en globaal concurrentievermogen, is TMTeck altijd één van de hoogste rij van de bedrijven geweest van wereldklasse wanneer het over het leiden in NDT materiaal komt. En wij ontwikkelen nieuwe reeksproducten volgens de marktvraag. Wij kunnen goede waarborg voor onze klanten aanbieden.

 

 

 

Onze Geschiedenis

 

2007, TMTeck Manufacturing Limited werd opgericht, ons eerste soort product gelanceerde met succes reeks van de maat van de deklaagdikte

2008, reeks van ultrasone gebrekdetector komt uit, genietend van hoge reputatie in Europese en Amerikaanse landen.

2009, de Hardheidsmeetapparaat van reeksleeb komt met succes aan markt, sterk reated de markt.

2010, ons van het bedrijftmteck van Peking het Instrumentenco., Ltd werd opgericht.

2011, het vlaggeschipproduct --De ultrasone met succes ontwikkelde Diktemaat, drijft de prestaties meer dan één miljoen

2014, ontwikkelde met succes de technologie om allerlei ultrasone sondes te maken die aan de behoeften van de instrumenten van GE kunnen voldoen, van OLYMPUS en van andere westelijke landen.

2015, de aantrekkelijkste producten - van de het Aftastentm281 reeks van A & B-komt de Ultrasone de Diktemaat uit .spoken hoog uit de klanten.

2016, onze fabriek Bewogen nieuwe industriezone, fabrieksworkshop is 300m ², zeer gestegen productiecapaciteit

 

Onze Dienst

 

1. Het product van ons bedrijf kan kosteloos binnen van twee jaar worden hersteld. Ook de reparatie van het gehele leven van produc.

 

2. Als het product de vraag binnen de waarborgperiode (behalve niet-reparatietoebehoren) is, te sturen gelieve het product voor reparatie door recht van waarborgkaart terug. Als de datum van de productschade achterstallig is, zal ons bedrijf voor reparatie laden.

 

3. Als het product onderworpen is geweest aan misbruik, ongeval, wijziging, wijziging, het knoeien, neligence, misbruik, of hersteld of door iedereen niet erkend onderhouden om dergelijke dienst terug te geven, of had niet de waarborgkaart, zal ons bedrijf niet voor reparatie verantwoordelijk zijn.

 

4. De gebruiker zou deze kaart moeten invullen en terug naar het bedrijf verzenden dat het product, anders kocht, het product kan niet kosteloos worden hersteld.

 

 

 

Contactgegevens
TIKI

Telefoonnummer : +8613716082163

WhatsApp : +8613911515082