products

Magnetisch Deeltje die Tmteck-de Buizen van de Glascentrifuge ASTM E709-08 testen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TMTeck
Certificering: CE
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: karton
Levertijd: 4-7 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 20PCS/Two weken
Gedetailleerde informatie
Oorsprong: China Naam: Centrifugeerbuizen
Embleem: Aangepast Naleving: ASTM E709-08 ASTM E1444/E1444M-12
Kleur: lucency Materiaal: Glas
Hoog licht:

de magnetische deeltje het testen buizen van de glascentrifuge

,

tmteck de buizen van de glascentrifuge

,

de buizen van de glascentrifuge astm e709-08


Productomschrijving

ALGEMENE BESCHRIJVING


TMTECK-de Centrifugebuizen worden gebruikt om de concentratie van magnetische deeltjes en het niveau van verontreiniging in fluorescente en zichtbare baden te controleren.

DAGELIJKSE INSTRUCTIES (MET INBEGRIP VAN NIEUW BAD)

1. Laat pompmotor voor verscheidene notulen lopen om de opschorting te ageren
2. Vloei het badmengsel door slang en pijp voor een paar ogenblikken aan duidelijke slang.
3. Vul de centrifugebuis aan de 100 ml-lijn.
4. Plaats de buis in de tribune bij een plaats vrij van trilling en laat tribune 30 minuten voor een water - bad en 60 minuten voor een oliebad deeltjes toestaan om te regelen.
De ernst regelende methode is op of olie of wateropschorting van toepassing. In heet weer het water - het bad zou vaker moeten worden gecontroleerd zoals het vluchtiger dan olie is. Daarom aangezien het water door verdamping wordt verloren, moet het worden vervangen.
De geregelde die deeltjes (in ml worden gemeten) op de bodem van de buis wijzen op de hoeveelheid magnetische deeltjes in opschorting. Een UVlicht, zoals het Draagbare Zwarte Licht van MPXL, moet voor fluorescente deeltjes worden gebruikt.
Omvat vuil geen deeltjes in uw lezingen van de centrifugebuis. Zij regelen gewoonlijk op de bovenkant van de magnetische deeltjes.
Het vuil zal niet onder een zwart licht fluoresceren. In zichtbare deeltjes, is de verschijning van vuil zeer verschillend dan dat deeltjes. Het vuil zal in vorm ruwer en onregelmatig zijn. Zie illustraties op pagina 3 voor geadviseerd regelend volume.

DE UITEINDEN VAN HET BADonderhoud

Om juist bad te handhaven vereist de opschorting tijdens inspectie dat het wordt geageerd voorafgaand aan en terwijl het bad in gebruik is. De mengapparaatpijp zou vaker moeten grondig maandelijks of worden verwijderd en worden schoongemaakt, indien nodig. Ook, controlegebied waar het zinkputscherm met schone tank verbindt, en om het even welk buitenlands materiaal verwijdert dat stroom kan beperken. Het constante gebruik van het bad vereist een dagelijkse controle voor verdamping van olie of water, verlies van deeltjes gepast weg te dragen en verontreiniging. Uiteindelijk zal het bad zo vervuild door vuil, pluksel, olie of ander buitenlands materiaal worden dat de efficiënte vorming van aanwijzingen onmogelijk zal worden. De verontreiniging kan worden gecontroleerd door de van hoeveelheid buitenlands materiaal nota te nemen dat met de deeltjes in de centrifugebuis regelt. Het behandelen van materiaal, wanneer niet in gebruik, zal verontreiniging en verdamping verminderen.

Magnetisch Deeltje die Tmteck-de Buizen van de Glascentrifuge ASTM E709-08 testen 0

SPECIFICATIESnaleving

- ASTM E709-08 (Secties 20.6.1 & X5)
- ASTM E1444/E1444M-12 (Sectie 7.2.1)
- BPVC (Sectie V, Artikel 7: T-765)

 

Contactgegevens
tina

Telefoonnummer : +8613911515082

WhatsApp : +8613911515082